There was an error in this gadget

Monday, November 1, 2010

typo typo typo;D

adila farisha & ainul zulkarnain,

aku siap dah tulis kat blog pasal typo nih sebab korang due telah memberi inspirasi kat aku
*special nih tok korang*
aku memang seorang yg typo.ye aku mengaku!
*mesti korang due tengah gelak2 sebab aku mengaku nih*tapi aku x dapat nak elak dari selalu typo2 nih.xtaw lah kenapa mengapa..haishh geram gak jadi bahan korang yg x habis2 cari typo aku nih..tapi xpe..asal korang bahagia;D
bahagia kan?bahagia kan?aku taw dah..aku memang penghibur korang..ala2 joker lah..;P
skarang nih.kalau aku nak taip,aku kene check dulu ape aku tulis..semua nya gara2 korang berdua..!!!!!!arghhhhh!!siap lah korang nnti~!!!!hahahhahah
*mase nak tulis post nih pon aku bnyak typo oohh*ok jangan nak gelak sangat :((

No comments:

Post a Comment