There was an error in this gadget

Tuesday, September 20, 2011

U P D A T E B L O G ! !

assalamualaikum,apa khabar semua?rindu x?rindu x?:P

okayy,setelah berkurun lama nya aku x update blog ni.hari ni,di ketika ini,aku akan update blog aku yg dah lame aku tinggalkan.sorry blog,dah lame aku tinggalkan kau. :( :(

so mesti korg pelik kan kenapa aku tibe2 update.kalau nak pikir mmg dah lame gile aku x update blog.last aku update pon mase december thn lepas(tu pun check balik bile last post :P) bukan aku igt pon.so nampak x betapa lamenye aku x update.blog org lain yg seangkatan dgn aku dah bnyak gile dah post, aku baru lah ciput2 je story yg ade. sooo....

apa sebab aku  x update?ape sebab?sape tau?sape tau??sapa nak jawab?
sapa nak jawab angkat tangan mcam saya*tgan usop wilcha in the air yaww!*:)

okay meh aku cerita kenapa aku  dah lame x update blog.

1st: aku malas yang teramat amat amat lah malas nak update and type story kat blog aku ni.*aku tau mesti korg cakap klise nye lah reason aku ni* tapi mmg itulah hakikat yg sebenar.:(

            

2nd :tiap kali aku nak update blog,banyak je gangguan yg datg. *bukan gangguan makhluk halus tau* maksud gangguan yang aku cakap ni ialah.tiap kali aku nak update je,mesti adik2 aku berebut2 nak guna laptop.nak fb lah,nak main game lah.twitter lah you tube lah.macam2 lah yg dorg nak bukak bile time aku ade mood nak update blog-_- so,aku makin lame makin tawar hati lah nak update2 nih:P  

3rd: mase dolu dolu,aku kan blaja kat puncak alam,jadi line internet kat puncak alam punya lah slow,mak aiihh,,mmg kalau aku nak letak gmba ke ape ke,aku boleh lah siap gososk baju dulu ke,makan2 dulu ke,itupun belum konfen habis loading nya lg.

4th: kadang2 aku ada idea nak tulis ape dalam blog ni,tapi bile nak ngadap laptop.nak start type je,puff! hilang idea.ntah mane dia lari aku pon xtau.aku jadi macam(nak cakap ape eh?ape cerita nak letak ni?title ape? so,di sebabkan aku blank,bnyak sgt mase membaziaq di situ,jd aku pon x jadi lah update.:(

haa,,macam ni lah keadaan aku.:P
       

so senang cerita mmg dah lame lah aku x update blog and tu lah reason2 yg aku boleh bg.maybe korg akan cakap ala.bosan lah alasan lu derr!nenek waa pon boleh kasi!

tapi itulah hakikat nya.aku pon sebenarnya bukan hebat pon bab nak story morry cerita aku kat orang.jadi aku macam segan lah nak mem-blog2 ni:P harap korg maafkan lah aku ehh?ehh?ok aku blanja aiskrim nnti:P  so aku harap,dgn kemunculan semula ni*comeback omputih kate* aku  akan berusaha utk update blog dari semasa ke semasa :)  harap korg boleh terima story2 aku nanti.kalau xnak terima,terima jugak!aku x kire!:P
     

p/s:aku update blog sebab ade org suruh aku update.kalau x,aku bnyak blogwalking je.baca post2 org yg aku follow.nak buat post gempak macam dorg,aku xde bakat lagi.tu yg x update2 tu.follow org je bnyak:P so,encik b,saya dah update dah blog saya.thanx for supporting me.harap2 awak tak bosan lah baca:P          so people,bile2 aku free,aku update blog ni k :)

next entry,insyaallah aku akan cerita,apa aku buat sekarang dan bnyak lagi.insyaallah.tunggguuuuuu!!!zas!*dah macam  dalam melodi dah ;p

okayy,toddles reader:)





2 comments:

  1. bagus2...teruskan usaha awk taw syg....kalau bole hari2 update...hehe

    ReplyDelete
  2. x perasan ada org comment:P thanx for reading:)

    ReplyDelete