There was an error in this gadget

Friday, December 10, 2010

TOLONG LAH JGN NAK BAJET SANGAT!

hai hai hai!!!:D


ape khabar korg semua hari nih?sehat x sehat?kalau x sehat pergi makan ubat ye*concern nih*


ok! entry aku kali nih nak story pasal mamat atau so called budak2 yang nak bajet2 mcm org besar dah.igt x entry aku pasal putrajaya tuh.last entry aku kan cite pasal budak2 pasar malam dan mamat yang bajet2.aku pon xtau kenapa aku nak tulis pasal dorg kat blog aku yg cantik nih*cantik ke??* "cantik kan~!!*dah macam eric leong plak dah:P*


meh dgr cerita aku.satu hari nih,aku dgn kawan aku.iaitu sarah amira,berkobar-kobar lah kan nak pergi pasar malam.ntah pasal ape ntah.pasar malam je pon kan.*eleh pasar malam pon byk barang best kot* betul tak?betul tak?


walaupun hujan turun membasahi bumi,kami tetap jugak nak pergi,lapar punya pasal kan.lagi pon,mmg tak tahu nak buat ape malam tuh.jadi,kami teruskan jugak plan..


ketika berada di pasar malam..


dah kate hujan kan.x banyak lah kedai nak bukak.x syok sgt lah.sikit je orang yang ade.kitorang pon jalan2 lah dari satu kedai ke satu kedai.tgah happy2 jalan nih.tetibe ade plak beberapa budak hingusan kat situ dok pandang2.kitorang pon buat bodoh je lah kan.tgah syok borak2 nak beli ape bagai.tibe2 je budak nih masuk join kitorang sekali.WTH!!!


amboi2,suka hati je korg ehh..sape bg kebenaran kongsi payung dgn kitorg haa??hah??lempang nak?*tp aku x berani lah kan nak lempang,anak org kan,kang x pasal2 jadi kes polis pulak kan:P


konon nak pancing kitorang lah tuh kan.ayat diorang:


bdk 1:hai.berdua je ke?
sara:haah la..eh da lah,pergi2..
bdk 2;alah,umur berapa?xkan nak berkenalan pun x boleh?
sara:umur 22..sambil senyum2 kat aku..hahahha
bdk 1:alah~!!kakak lah doh..:P
bdk 2:akak dahkerja ke?


kitorang pon malas nak layan,kitorang pon berjalan se laju yang mungkin.sampai dorg tercungap2 nak kejar.*tercungap tu tipu sikit lah:P*
tapi dorg cakap camni lah:


bdk 1:eh,asal aku tetibe rase laju je dorg jalan nih.
berkejar2 nak dekat dgn kitorg balik.


last2 aku ngan sara pon stop kat satu kedai tudung.igt kan diorang dah xde.sekali ajak gang daa..tambah lagi 2 org..eh eh..korg nih mmg x paham bahasa ibunda ke ape?jgn sampai aku cakap perancis pulak kang.
aku pon malas lah kan nak layan budak2 hingusan nih.aku pon buat2 lah tnye pakcik kedai pasal tudung dia jual.sarah je lah yang dorg kacau.SORI LAH SARA AKU X G TOLONG KAU!:p


yang x boleh blahnye.x puas hati gak tuh x dapat nak berkenalan.sanggup je kejar balik nak mintak num.padahal ko dah tau kitorg nih dah pangkat akak2 dah.umur pon konon2 22 kan:P
padahal 18 baru.hahhaha!


haish,camni lah kan budak zaman sekarang.kat pasar malam pon korg nak try.mentang2 x ramai org.yang pangkat akak nih jugak lah yang korg nak pancing2.pergi lah pancing awek yg sebaya dgn ko ke hape..awek pavi ke,awek klcc ke,nih kat pasar malam jugak lah yang ko nak.mcm mane org nak suspect u brader.eh x,respect!;p

conclusionnye:terbantut aku nak membeli belah.buang karan je lah korg nih.penat kitorg redah2 hujan tuh;S.sebab kan korg x de mood kitorg nak hu ha hu ha kat pasar malam tuh taw x..hahhaxD


p/s:jadi jangan nak bajet2 sngat lah.baik korg tolong mak ke ayah korang.lagi berbaloi.dari kacau perempuan x tentu hala.igt org suke ke?rimas ade lah ngal~!!


 haa!!kalau muka korang macam balak aku nih x pe lah jugak.bukan ko mintak no.alamat rumah pon aku boleh bg:P

 min ho oppa,will you be mine*smiley*




3 comments:

  1. kau takyah nk prasan sgt part last tu eh. die dh usha aku kot haritu :DD

    ReplyDelete
  2. HAHAHA :D
    nice. kawan kawan aku memang hotstuff semuaaa :)

    ReplyDelete
  3. hahahha.masalahnye.memang semak doh diorg.kejap je aku ngan sara kat situ then xtahan.potong mood org betul lah doh:(

    ReplyDelete