Saturday, October 23, 2010

hidden talent:P

halo halo halo n morning!
 hari ni bgn awal pulak,maybe sebab excited nak kelua kot..terus x dapat nak sambung tido;P
ok that is not the thing that i  wanna say today.topik hari ni iye lah:bakat
frankly speaking(ok belajar dari teacher kala;)
i'm not a creative person;'(
i'm not very good in art i guess..selalunya mase buat kad hari jadi untuk kawan2.kad aku lah yang x da bomb pon..hahahha,so dari situ aku taw aku x creative as they are kann..
so.during this sem break,aku isi masa bosan ku dengan menolong mama buat hantaran kahwin..;P
ok.my cousin will be married this nov,so dia mintak tolong mama buatkan hantaran.well,mama,she's a working person,balik pon kadang2 nak malam,so die tersangat lah penat nak buat bende tu..then,dia mintak lah tolong aku*macam klakar je aku yg buat*
and this is the result:





ni lah yang aku maksudkan.i'm happy doing this thing because it's like my first time doing stuff like this..hahahah*malu malu*
so,to all my friend,kalau korang rase nak mintak aku buat kan hantaran kahwin korang jangan malu malu la ye.hehe;P
harga boleh nego,jgn risau.HAHAHAHHAHAHHA!!!
AND TO MY COUSIN K.ANI:selamat  pengantin baru* yang x berapa lame lagi;P*

No comments:

Post a Comment