Friday, November 19, 2010

TUDUNG2!!!....NASI LEMAK!!

haaaa..post pada kali ini tentunya pasal tudung dan nasi lemak..kenapa saya pilih nak post bnde nih kan??kenapa?kenapa?kenapa??(ah jgn nak bnyak tanye sgt lah...bace je);P

cuti sem nih,aku mmg busy menolong makcik dan kakak sedare aku  meniaga..makcik aku tokey nasi lemak,akak sedare aku lak tokey tudung..so mase cuti aku diisi dgn aktiviti2 menjual tudung dan nasi lemak lahh..
mula2 cite psal tudung..aku rase aku dah penah cite psal aku jual tudung kat post sebelum nih,so xyah lah aku nak cite psal tudung sgt lah kan..
ok aku nak cite pasal nasi lemak..ramai pon kawan2 aku tanye mane aku menghilang kebelakangan nih kan??x online,x update blog dan yg sewaktu dgnnya(padahal tu je kan)
aku sibuk dan bile free aku habiskan dgn tido lah ape lagi..;P
mane xnye..penat woo..pagi2 dah kene bgn tolong jual nasi lemak..aku bgn sewal pukul 5.30 utk bersiap2..makcik aku nih mmg usahawan nasi lemak sejak 18 tahun yg lalu..mmg tuh tempat tetap dia meniaga lah..kalau sape2 berminat nak makan atau cuba nasi lemak makcik aku,jgn malu jgn segan datang lah ke bandar baru sg buluh,,berdekatan dgn studio m nasir(luncai emas)..korang cakape je nasi lemak bumper/nasi lemak cik ayub..kenal lah orang kawasan tuh..mmg nasi lemak makcik aku superb!!!bukan nak promote ke ape,tapi mmg sedap,aku penah bg kawan2 aku rase n feedbak dorg mmg memberangsangkan..:D jadi kepada yg berminat nak makan..aku tau korang semua mmg kaki makan kan..;P
so datanglah ke gerai makcik aku;D
jadi inilah rutin harian aku semasa cuti..kepada ajim,syera n dila,meh lah rase nasi lemak makcik aku..jgn nak memoyo je keje korang..hahahhahaxD
p/s:xde gamba yang ak boleh letak sebab aku sibuk,mane sempat nka tgkap gamba..hahhahahahhhaha

2 comments:

  1. hello dear, saje nk tgok blog follower, thanx ye follow me.. sbot nasi lemak ptg2 ni terliur je..

    ReplyDelete