There was an error in this gadget

Saturday, October 23, 2010

hidden talent:P

halo halo halo n morning!
 hari ni bgn awal pulak,maybe sebab excited nak kelua kot..terus x dapat nak sambung tido;P
ok that is not the thing that i  wanna say today.topik hari ni iye lah:bakat
frankly speaking(ok belajar dari teacher kala;)
i'm not a creative person;'(
i'm not very good in art i guess..selalunya mase buat kad hari jadi untuk kawan2.kad aku lah yang x da bomb pon..hahahha,so dari situ aku taw aku x creative as they are kann..
so.during this sem break,aku isi masa bosan ku dengan menolong mama buat hantaran kahwin..;P
ok.my cousin will be married this nov,so dia mintak tolong mama buatkan hantaran.well,mama,she's a working person,balik pon kadang2 nak malam,so die tersangat lah penat nak buat bende tu..then,dia mintak lah tolong aku*macam klakar je aku yg buat*
and this is the result:





ni lah yang aku maksudkan.i'm happy doing this thing because it's like my first time doing stuff like this..hahahah*malu malu*
so,to all my friend,kalau korang rase nak mintak aku buat kan hantaran kahwin korang jangan malu malu la ye.hehe;P
harga boleh nego,jgn risau.HAHAHAHHAHAHHA!!!
AND TO MY COUSIN K.ANI:selamat  pengantin baru* yang x berapa lame lagi;P*

Wednesday, October 20, 2010

kebosanan;

assalamualaikum :D

awal mula pertama mula(eceh ayat mula2 dah poyo sgt)*_*
ok,xtaw nak mula dari mane sebenarnya,because this is my first time blogging(gigil nih..ok tu hiperbola sikit haha)
dah lame kawan aku dah ade blog,aku plak baru nak start *lame* ya..i know2..before this aku suka baca blog rakan2 kesayangan ku..tapi xde lah pulak rase nak buat blog lagi,tapi kali ni,di saat ini,perasaan nak buat blog kian membuak,kerana apa??kerana apa??..kebosanan!!!
currently tengah cuti sem sekarang.sebulan lebih cuti.^_^..tapi..tak tau nak buat pe oo cuti sebulan..kalau keluar kene pkir duit pulak bagai..haish!!so timbul lah minat nak mem blogging ni..heheh:D
sampai sini je lah bebelan aku ye..sebab nak try2 je post pape kat blog aku..hahahaXD

P/s: sentiasa bergembiralah di hari hari yang berikutnya:D